afbestillingrejser
Larsen Rejser Rejser til Grønland Kurrejser Afbestillingsrejser Dykkerrejser Kontakt
afbestillingsrejser

Afbestillingsrejser

De forskellige rejser som vi har beskrevet på de andre sider på denne hjemmeside, er typisk rejser der koster lidt ekstra. Der kan dog stadig være penge at spare med afbestillingsrejser, og det kan samtidig være en spændende måde at afprøve rejseformer, som man ellers ikke ville have stiftet bekendtskab med. Men hvor finder man disse afbestillingsrejser? Find svaret nedenfor.


Der er forskellige steder man kan "søge" efter afbestillingsrejser. Det er dog ikke helt de samme kanaler for f.eks. en kurrejse, som for en mainstream charterferie. De fleste rejseselskaber lægger information om afbudsrejser og last minute tilbud ud på deres hjemmesider og på tekst TV. Det er dog ikke alid dette gør sig gældende for de specialrejser som vi har beskrevet her på Larsen Rejser. Derfor kan det ofte være en god idé at prøve at ringe til de forskellige rejseselskaber, der tilbyder netop den form for rejse som du søger. Måske kan du endda blive skrevet op på en venteliste hos dem, så de ved at de skal ringe til dig, hvis de har nogle afbestillingsrejser. På den måde kan du komme foran i køen.
Derudover er nettet naturligvis stadig et godt sted at lede, og fordelen her er også, at du har nogle helt unikke muligheder for at sammenligne priser ved hvert enkelt rejsebureau.

De seneste år er der blevet mere og mere rift om afbestillingsrejser, og p.g.a. den store efterspørgsel efter disse, ved rejsebureauerne at de ikke behøver at tilbude nær så meget rabat som tidligere. Mange selskaber har i stedet valgt en model, hvor de tilbyder bedre rabatter, hvis man bestiller lang tid i forvejen. Så hvis du har mulighed for denne løsning, kunne det måske være en mulighed i stedet for afbestillingsrejser. På den måde undgår du også den usikkerhed der er forbundet med at vente til sidste øjeblik (og det er jo ikke sikkert at der dukker nogle gode tilbud op).