Rejser til Grønland
Larsen Rejser Rejser til Grønland Kurrejser Afbestillingsrejser Dykkerrejser Kontakt

Rejser til Grønland

Er man til anderledes ferie med storslået, smuk og barsk natur samt oplevelser udover det sædvanlige, så er rejser til Grønland måske en mulighed.
Grønland har særdeles tætte bånd til Danmark, og set i det lys kan man måske endda sige at det er et must at besøge denne del af kongeriget. Denne side vil forhåbenlig hjælpe dig til at finde ud af, om rejser til Grønland er noget for dig.

På trods af sine kun 56.000 indbyggere, og "lillebror-forholdet" til Danmark, er Grønland et nærmest ufatteligt stort land. Arealmæssigt er landet hele 50 gange større end Danmark. Størstedelen af dette areal er dækket af is, hvilket naturligvis er en stærkt medvirkende årsag til at landet er meget anderledes end det vi er vant til herhjemme. Ca. 13% af befolkningen på Grønland er dog danskere, så du vil sikkert ikke føle dig helt fremmed.
Der er stor forskel på om du rejser til Grønland som turist eller med et andet formål. Der kan ofte være penge at spare ved at booke flybilletter og hotel eller hostel selv, men hvis du vil være sikker på at opleve det bedste af dette storslåede land, kan det være en god idé at bestille en pakkeløsning hos et rejseselskab, hvor der også er sørget for udflugter osv. Alternativt hvis du selv booker fly og hotel, kan du prøve at høre om hoteller kan hjælpe dig med at få nogle udflugter i stand.

Mulige udflugter på din rejse til Grønland kunne f.eks. være en sejltur til nogle af de små bygder, og så er en tur på hundeslæde naturligvis et must. Det er en fantastisk måde at opleve indlandsisen på, og vil for mange være en oplevelse for livet. At opleve den fantastiske stilhed og smukke natur derudover, er en effektiv måde at lade batterierne op på.

Lyder dette tillokkende, så kunne det være at en rejse til Grønland var noget for dig.