kurrejser
Larsen Rejser Rejser til Grønland Kurrejser Afbestillingsrejser Dykkerrejser Kontakt
kurrejser

Kurrejser for velvære og afslapning

Kurophold i Danmark og kurrejser til udlandet bliver mere og mere populære. Folk har måske fået flere penge mellem hænderne, men den øgede udbredelse af kurrejser, skyldes nok i højere grad, at det er blevet mere almindeligt at forkæle sig selv.
Og kurrejser er ikke kun for velstillede midaldrende og ældre mennesker. Det er ikke længe siden at jeg i fjernsynet så et indslag med en gruppe gamle gymnasie-veninder (de var vel i slutningen af tyverne eller starten af trediverne) der havde valgt at mødes igen på et kurophold. Personligt har jeg også netop været på kurophold med min bror i en weekend (vi er henholdsvis 21 og 19 år). For vores vedkommende skulle der ske noget andet end den årlige kanotur, og man må sige at et par dage på hotel med lækker mad, daglig massage og mulighed for pool, spabad osv. er noget helt andet end en kanotur i den regnvåde danske sommer. Jeg vil ikke sige at det ene er bedre end det andet. Begge ting har hver sin charme.
Kurophold og kurrejser er altså ikke blot en måde at opnå velvære og slappe af. Det er også en rigtig godt møde at hygge sig og være sammen med mennesker man holder af.

Kurophold i bulgarien
TrakiaTravel tilbyder velværeferier i området Trakia, i Bulgarien.
Men hvor kan man så tage hen? Der hvor kurrejser adskiller sig fra andre ferieformer, er ikke så meget destinationen, men snarere hvad man foretager sig. Det er altså ikke så afgørende om man tager til Tyrkiet eller Horsens, men man kan jo altid kombinere sin kurrejse med en destination, som man gerne vil opleve. Det er jo vigtigt at huske på, at man ikke kan få massage, eller være i spabadet hele tiden.
I nogle tilfælde tager folk på kurrejser som et led i behandlingen af forskellige sygdomme, f.eks. soreasis. I sådanne tilfælde er det naturligvis ikke ligegyldigt hvor man tager hen, så det er vigtigt at undersøge tingene grundigt. Men hvis man blot tager på kurrejser i udlandet eller på kurophold i Danmark for at slappe af, så skal man egentlig blot vælge den destination, som man har lyst til.