dykker rejser
Larsen Rejser Rejser til Grønland Kurrejser Afbestillingsrejser Dykkerrejser Kontakt

Dykkerrejser til Rødehavet

Dykkerrejser er ikke længere kun for garvede dykkere. Du kan som nybegynder også tage på dykkerrejse, f.eks. til syden, hvor du kan lære at dykke og samtidig nyde det behagelige klima og det dejligt varme vand.
Et af de mest populære rejsemål er dykkerrejser til Rødehavet. Feriebyen Sharm el Sheikh i Egypten har det hele - sol, varme, spændende attraktioner og perfekte betingelser hvis man vil ud og dykke. En af de første fordele der springer i øjnene ved Sharm el Sheikh, er at det er nemt at komme dertil. Flyveren går fra Kastrup via Luxor og direkte til destinationen. Turen tager ca. 6 timer.

Næsten alle hoteller i området har en utroligt høj standard. Og på grund af overkapacitet, er det muligt at booke til en ganske attraktiv pris.
Selvom området efterhånden er blevet væsentligt mere turist-inficeret end det var for blot nogle år siden, så kan det bestemt anbefales som mål for dykkerrejser til Rødehavet. Under vandet (som jo er det vigtigste på en dykkerrejse) er korallerne stadig velbevaret, hvilket skyldes at en del af området (både over og under vandet) er Nationalpark. Der er derfor restriktioner på hvor mange både der må være i området osv.

I skrivende stund er det ikke længe siden at Sharm el Sheikh oplevede et terrorangreb, med død, ødelæggelse, frygt og kaos til følge. Frygten for nye angreb har nok fået mange til at droppe dette rejsemål, og det er da også vigtigt at man er bevidst om risikoen. Omvendt må man ikke glemme at der nok stadig er større risiko for at blive kørt ned i trafikken, end at blive offer for terrorangreb. Hvis man er bange for at tage til Sharm el Sheikh, skal man naturligvis ikke tage derned. Der er jo ikke meget ferie ved at gå rundt at være bange. Og der er masser af andre muligheder for dykkerrejser til Rødehavet.